Tem 2023
Eğiticinin Eğitimi Programı

Üniversitemizde göreve yeni başlayan genç akademisyenlere yönelik öğrenme ve öğretme ortamına alma amacıyla;

"Yüksek Öğretimde Uygulamalı Ders Tasarımı" çalıştayı;

27 Temmuz 2023 tarihinde Koç Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Ofisi (KOLT) ve İTÜ Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi (İTÜ MEM) işbirliği ile akademik kariyerinin başındaki genç akademisyenlere yönelik "Yüksek Öğretimde Uygulamalı Ders Tasarımı Çalıştayı" düzenlenecektir.

ÇALIŞTAY İÇERİĞİ:

Atölye Çalışması İçerik ve Kazanım: Bu atölye çalışmasında katılımcılar, gruplar halinde bir gün boyunca kendi alanlarında giriş seviyesinde bir dersi, öğrenme-odaklı bir yaklaşımla etkili öğrenme ve öğretme ilkelerini gözeterek tasarlayıp sunacaklardır. Atölye çalışması sonunda katılımcılar, edindikleri bilgi ve becerileri kendi ders tasarım süreçlerine adapte edebileceklerdir.